8. - 11.6.2017

Oulun Jäähalli

Login

CS:GO Casual 2017

Game: Counter Strike: Global Offensive Starts: Thu, Jun 8th 2017, 19:00 EEST Ends: Sat, Jun 10th 2017, 18:00 EEST

Counter-Strike: Global Offensive on Valven ja Hidden Path Entertainmentin kehittämä ja vuonna 2012 julkisessa betassa päivänvalon nähnyt tiimipainotteinen FPS-peli.

Tiimikoko on 5v5 ja karttoja on turnauksessa viisi. Turnauksessa pelataan bomb defusal -pelimoodia (de-kartat). Kierroksen voittaakseen toisen tiimin on joko eliminoitava vastapuoli tai onnistuttava tavoitteessaan. Terroristien tavoite on asettaa pommi yhdelle kahdesta pommipaikasta ja puolustaa sitä kunnes se räjähtää. Vastaterroristien (counter-terrorists) tehtävä on taas purkaa asetettu pommi ennen sen räjähtämistä.

Säännöt
Turnaus pelataan uusimmilla SEUL ry:n laatimilla säännöillä. Säännöt löydät täältä! Yksi stand-in (vara)pelaaja on sallittu joukkueessa.

Rekisteröityminen
Normaalista poiketen tässä turnauksessa on valitettava tuplarekisteröityminen. Turnaus järjestetään E-SPORTS.FI:n toimesta ja tullaan pelaamaan heidän turnausjärjestelmää ottelun automatisoimiseksi mahdollisimman pitkälle.

Mikäli haluat osallistua turnaukseen, rekisteröi ensin itsesi ja tiimisi tälle sivustolle ja liity tähän turnaukseen normaalisti. Kun olet sen tehnyt, suuntaa itsesi osoitteeseen www.e-sports.fi sekä luo tiimi samalla nimellä myös sinne. Muistathan että kaikkien pelaajien tulee rekisteröityä sivustolle ja liittää Steam-tili, jotta heidät voidaan lisätä pelitiimiin.

Kun olet luonut pelitiimin molempiin järjestelmiin, saat jälkikäteen kutsun varsinaiseen turnaukseen E-SPORTS.FI:n sivuilla. Kutsun saaneet pelaajat saavat automaattisen sähköpostin vahvistuksena liittymisestä.

  
Pidätämme oikeuden muutoksiin!


Ennen turnausta joukkueen kapteenin täytyy käydä ilmoittamassa joukkueensa compotiimin tiskille avajaisseremonian jälkeen. Turnausta ennen pidetään myös alkubriiffi joukkueiden kapteeneille, jossa käydään läpi säännöt ja alustava aikataulu pääpiirteittäin. Briiffissä myös esitellään turnauksen tuomarit. Kapteenit saavat kompotiskiltä paikan ja ajan, jossa briiffi pidetään. 

Jos tiimi ei ole ilmoittautunut kompotiskille torstaina klo 18:00 mennessä, ei joukkue pääse mukaan turnaukseen!

HUOM! Turnaukseen voi rekisteröityä rajaton määrä joukkueita, mutta lopulliset osallistujat otetaan check-inien perusteella. Turnauksen joukkueiden määrää saatetaan kasvattaa jos osallistujia on tarpeeksi.

HUOM! CSGO-casualturnaus ja Overwatch-casual pelataan samaan aikaan joten molempiin osallistuminen ei ole mahdollista.

 

Info

  • Aika: Torstai 8.6.2017 - Lauantai 10.6.2017
  • Paikka: Raksilan Jäähalli, Vectorama 2017
  • Joukkueita: 32
  • Kommunikointi: Tapaa vastustajasi Vectoraman discordissa!

 

Aikataulu

Torstai

19:00-00:00 Lohkovaihe

 

Perjantai

16:00-19:00 RO16

21:30-00:30 RO8

 

Lauantai

12.00-14.30 Semi-finaalit

16:00-19:00 Finaali


Formaatti

  • BYOC
  • Lohkovaiheesta kuusitoista parasta joukkuetta etenee pudotuspeleihin
  • Pudotuspelit pelataan paras kolmesta (BO3)

 

Palkinnot

  1. 5x Noctua NH-D15 Prosessoricooleri + 5x Twitch Bag (useita tuotteita) + 5x 30€ lahjakortti Jimms PC-Storeen
  2. 5x Noctua tuotepalkintoja

 

 Selostus

Voit katsella pelejä Twitchin kautta. Selostajana Antti "ZeroQ" Haukkapaasi sekä Niko "Asbe" Niinijärvi!

 

RSS Result updates