8. - 11.6.2017

Oulun Jäähalli

Login

In the Groove - Karsinnat 2013

Game: In the Groove Starts: Fri, Jun 7th 2013, 20:00 EEST Ends: Wed, Jun 5th 2013, 00:00 EEST

Yleiset säännöt

 

  • Kilpailu pelataan käyttäen In The Groove -peliä. Kilpailussa ovat mukana kappalepaketit In The Groove 1, In The Groove 2, In The Groove Rebirth, sekä In The Groove Rebirth 2.

 

  • Kilpailussa kiellettyjä modeja ovat modit, jotka muuttavat kappaleen nuolten järjestystä tai määrää. Lisäksi kiellettyjä ovat modit, jotka peli diskaa. Poikkeuksena Hide Background on sallittu kilpailussa.


Kuinka pelataan

 

Karsintakierros


  • Ennen kilpailun alkamista pelataan karsintakierros, jonka perusteella kilpailijat asetetaan järjestykseen ja sijoitetaan turnauskaavioon. Kaikki kilpailijat pelaavat saman kappaleen.

 

  •  Karsintakierroksen kappaleen voi pelata aina (mahdollisesti vain yhtenä päivänä tai muu rajoitettu aika), kun tanssipelipisteellä on virallinen valvoja paikalla ennen varsinaisen kisan alkua. Karsintakierroksen kappaleen saa pelata vain yhden kerran, eikä sitä saa harjoitella.

 

Varsinainen kilpailu


  •   Kilpailu järjestetään tuplaeliminaatiojärjestelmällä.

 

  • Kilpailijat jaetaan jokaisella kierroksella turnauskaavion mukaisiin pareihin. Pari pelaa toisiaan vastaan.

 

  • Karsintakierroksen määrittämässä listauksessa korkeammalle sijoitettu pelaaja saa valintansa mukaan joko:

A)     Valita kummalla pelialustalla pelaa.

B)     Valita kumpi pelaaja valitsee ensin omavalintaisen kappaleen.

 

Toinen pelaaja saa valita jäljelle jäävän vaihtoehdon.

 

  • Ottelut pelataan ”best of 3” -menetelmällä tuplaeliminaatiokierroksilla. Kappalevalinta tapahtuu satunnaisesti ja kummallakin pelaajalla on veto-oikeus jokaisessa uudessa arvonnassa. Tämä tarkoittaa sitä, että yhden BO3:n aikana pelaajalla on maksimissaan kolme veto-oikeutta, jos hän käyttää joka kappalearvonnan kohdalla kerran veto-oikeutta. Arvotusta kappaleesta pelataan aina helpoin vaikeustaso, mihin pelaajat osoittavat halukkuutta. Poikkeuksena tästä on semifinaali ja finaali, jossa pelataan aina vaikein vaikeustaso, mitä pelaajat haluavat.

 

  • Kappaleesta paremman tuloksen saanut kilpailija ansaitsee pisteen. Tasatuloksesta pistettä ei myönnetä kummallekaan. Mikäli kahden kappaleen jälkeen pistetilanne on tasan, valitaan yksi satunnainen kappale, jolla ratkaistaan voittaja.

 

  • Samaa pelattua kappale + vaikeustaso -kombinaatiota ei pelata kahdesti saman kilpailun aikana.
RSS Result updates